Zdraví máš ve svých rukou a já Ti ukážu, co s ním dokážeš dělat.

Fazolová pomazánka natřená na kolečkách bílé ředkve.
15.2. 2024

Pikantní fazolová pomazánka

Pomazánky jsou fajn věc. Rychle je připravíte, máte pohoštění pro hosty a nemusíte je nutně mazat na pečivo. Prostě univerzálka, kterou je vždy dobré mít v záloze.

Pokrm zeleninové rizoto, jehož příprava je jednodušší než u původního italského rizota.
24.1. 2024

Zjednodušené zeleninové rizoto

Rychlé zdravé zeleninové rizoto plné živin a vhodné v každém věku. Univerzální recept, kterým si rozšíříte své kulinářské umění.

Aktivační kresba k manifestu Vylaď si zdraví. Kresba skrze barvy a světelné kódy pomáhá propojit se s esencí zdraví a žít ji.
5.1. 2024

Manifest Vylaď si zdraví

Sepsala jsem manifest, abychom se společně lépe orientovali v záměrech, které projekt Vylaď si zdraví přináší. Zdraví může být jako voda, může se úchvatně kroutit meandry nádherné krajiny, ale také se z břehů může vylít, a proto je třeba jí určit jasné, a přitom dost široké břehy. Ty mohou být proměnlivé a přesto budou splňovat svoji důležitou úlohu hranice a svěžesti....

Projekt Vylaď si zdraví a online celostní konference o imunitě. Na obrázku se otevírají dvoukřídlé dveře a za nimi je zády vidět přednášející žena v konferenčním sále. Nad ženou je nápis: Otevíráme brány! Vylaď si zdraví spojuje odborníky a předává inspiraci pro celostní přístup ke zdraví. Vlevo nahoře je logo projektu Vylaď si zdraví (tmavě zelený kruh a uprostřed světle zelené kruhy poskládané do 3 vloček tvořících trojúhelník).
17.10. 2023

Celostní konference o imunitě a projekt Vylaď si zdraví

Kam se posouvá projekt Vylaď si zdraví? Jak vnímám celostní přístup k životu, spokojenosti, a tedy ke zdraví? Co jsou to vztahy? Proč je člověk společenský a jak probíhá organizace první online konference o celostním přístupu k imunitě Podzimní a zimní síla imunity?

21.4. 2023

“Být sebou je neúcta”

“Být sebou je neúcta k druhým, k sobě, k tomu, co kdokoliv vytvoří.” Takové podvědomé nastavení jsem si nesla ve svém těle, ve svém systému.

30.3. 2023

Rekapitulace investic do Tvé spokojenosti

Investování je celoživotní náplní každého z nás. Neustále do něčeho něco investujeme.

29.3. 2023

Šestá investice do Tvé spokojenosti

Vyhodnocování vkladů je klíč k cestě úspěšného investora. Správná zpětná vazba Ti řekne, co máš dělat a jak pro svoji spokojenost a zdraví.

28.3. 2023

Pátá investice do Tvé spokojenosti

Spravedlnost světa je krutá. Když umíš správně investovat, dokážeš být v tomto krutém světě spokojeným člověkem.

27.3. 2023

Čtrvtá investice do Tvé spokojenosti

Očekávat vysokou návratnost z malého vkladu je pošetilost

22.3. 2023

Třetí investice do Tvé spokojenosti

Kdo nic nedělá, nic nezkazí, ale taky NEZÍSKÁ!